Лидерът Добруджа ще приеме третия Дунав

На 26 ноември (събота), от 16:00 часа в зала "Добротица" волейболистите на "Добруджа 07" приемат състава на "Дунав" Русе в дерби-срещата от VІ кръг на Висшата лига.

Лидерът Добруджа ще приеме третия Дунав

Във временното класиране добричките волейболисти заемат първо място с 4 победи от 4 мача, докато състезателите от дунавския град са на 3-то място с 3 победи и 1 загуба. Победата в този важен мач не само ще затвърди временната лидерска позиция на "Добруджа 07", но и ще даде реални шансове на нашите волейболисти да приключат полусезона начело на втория ешелон в българския волейбол. Както и предишните си домакински срещи, състезателите на "Добруджа 07" ще разчитат и на мощната подкрепа на своя "седми" играч - великолепната добричка волейболна публика.


 

В сряда - 23 ноември, своята изява на волейболното игрище ще имат и състезателите от състава на юношите старша възраст на "Добруджа 07". От 14:00 часа в залата в град Шумен те ще срещнат отбора на домакините от "Калбо" в мач от ІV група на Държавния шампионат. До момента младите добрички волейболисти имат 3 победи от 3 изиграни срещи, което ги нарежда сред челниците в групата.