С еко презентация и работилница за рисуване върху тениски ще бъде отбелязан Международния ден на младежта в Добрич

За поредна година Младежкият център в Добрич отбелязва Международния ден на младежта на 12 август от 17:30 в градски парк „Св. Георги“/тревни площи между Летен театър и ПМГ „Иван Вазов“/.

С еко презентация и работилница за рисуване върху тениски ще бъде отбелязан Международния ден на младежта в Добрич

Тазгодишната тема е „Трансформиране на хранителните системи: Младежките иновации за човешкото здраве и здравето на планетата“, чиято цел е да подчертае, че успехът на такова глобално усилие няма да бъде постигнат без участието на младите хора.



Програмата включва информационна кампания, работилница за рисуване върху тениски и дискусия на тема „Да поговорим за нашето здраве“. Участниците от Програма „Еко лято“ ще се запознаят с презентацията „Трансформиране на хранителните системи“, която ще се проведе в Младежки център – Добрич.

Всички младежи на възраст между 15 и 29 години са поканени да се включат в събитието, което се реализира по проект BGLD-1.003-0001 „Младежки център Добрич – Вашето днес" на Община град Добрич, програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансиран от Финансовия механизъм на Европейскотоикономическопространство 2014-2021г.