Близо 5 000 лева бяха събрани на благотворителния концерт в помощ на децата със специални потребнпости в Добрич

Стотици жители и гости на Добрич се събраха на благостворителния концерт и изложба „И ние можем, дайте ни шанс!”, който се състоя снощи. Бяха събрани близо 5 000 лева. Каузата е създаване на зала за игри и спорт за „специалните” деца в града и околностите.

Близо 5 000 лева бяха събрани на благотворителния концерт в помощ на децата със специални потребнпости в Добрич




В благотворителния концерт участваха Представителната фоклорна студия „Добруджа” с главен художествен ръководител Стоян Господинов и специален гост Илия Луков, Ивелина Колева, младите таланти от Студио за поп-рок певци „Сарандев”, с вокален педагог Елена Карабельова и школата VOICE ROOM – Nelly Gregory с ръководител Мария-Габриела Русева.



Публиката се наслади на уникалните танцови изпълнения на брейк клуб „Кошера” и NNS CREW. Концертът приключи с изпълнения на Яна Галинова и Георги и Дамян Попов и Мария. Всички участници развълнуваха публиката и предизвикаха бурни аплодисменти. 


Благотворителният концерт и фотоизложбата „И ние можем, дайте ни шанс!” събра близо 5 000 лева, а Ротари Клуб Добрич дари още 1500 лева за каузата. 

Организаторите изказват огромната си благодарност към всички, станали съпричастни и подали ръка на децата със специални потребности!