The RUMJACKS с първи концерт във Варна на 9 октомври

Австралийските (с ирландски и шотландски корени) келтик-пънкари the Rumjacks се завръщат в България през октомври, като за първи път ще свирят и във Варна.

The RUMJACKS с първи концерт във Варна на 9 октомври

Създадена в Сидни, през 2008г., бандата натрупва огромна популярност и милиони гледания в Youtube, като само тяхната песен „An Irish pub song” има 74 милиона. 




Благодарение на безкрайните им турнета и възпламеняващите участия на живо, групата е споделяла сцена с Dropkick Murphys, Anti Flag, The Real McKenzies, Ruts DC, The Interruptersи други. 

През собственият си лейбъл “Celtic Punk” издават своите пет албума: „Gangs of New Holland”, “Sober & Godless”, “Sleepin’ Rough”, “Saints Preserves Us” и „Hestia” 

Последният им албум “Hestia” излезе тази година и записан с техният нов вокалист Mike Rivkees, който замени Frankie McLaughlin. 


Напомняме, че през 2017 и 2018г. бандата изнесе жестоки концерти в София, където над 600 фена не спряха да куфеят на почти двучасовите им изпълнения на живо. 

Във Варна групата идва за първи път, като те самите са изключително ентусиазирани за тяхната първа среща с местната публика и дават заявка за едно наистина неповторимо изживяване за феновете. 

Всичко това ще се случи на 9 октомври с клуб Rubik – до пристанището

Основен партньор на събитието е варненската бутиковата пивоварна „Златната овца“, мястото където бирата се прави пред очите на клиента. 

Билети могат да бъдат закупени през системата на bilet.bg, както и в магазини „На тъмно“ и на фестивала September sun в Добрич. Предварително-продадените билети са на цена от 25лв, а в деня на събитието (както и на място), цената им ще е 30лв.