Група CREEP от Добрич ще открие September Sun 2021

Фестивалът стартира с лека корекция в програмата за 3 септември

Група CREEP от Добрич ще открие September Sun 2021

Поради заболяване на член от групата, This Burning Day пропускат тазгодишното издание на фестивала September Sun. 



За четвърта поредна година скейт паркът в градската градина на Добрич ще събере феновете на рока и метъла от цяла България. 

По 5 групи ще видим в двата дни на емблематичното рок събитие. Входът е свободен, а началото на концертите и в двете вечери е от 17.00ч.

Хедлайнери на първата вечер са хедлайнер на вечерта са Lab for Madness.

За втората, по-мелодичната вечер (събота), освен участието на още 5 групи, организаторите предвиждат и събитие с благотворителен характер. Турнир по канадска борба. Таксата за участие ще е символичната сума от 5 лева, а събраните средства ще бъдат дарени за лечението на малкия Антон Христов. Инициатори на турнира са Спортен клуб по канадска борба „Хищник“ и неговият председател Захари Стоянов, както и Мото клуб „Кан Аспарух 681“, клон област Добрич. 

„На 4 септември започваме концертната програма с Yellow Rose. Те ще открият, след тях ще се качат Психобагажник от Варна. Трети ще бъдат пънкарската група A-moral, а след тях ще свирят отново варненци – Mr. Hard. Гвоздеят на вечерта са Остава – това е една мечта, която със Здравко успяхме да сбъднем!“- споделя емоционално един от организаторите Тихомир Маринов.