Димитрина Германова с ГРАН ПРИ от Международния конкурс ”ART STARS - Звезди на изкуството”

Това е поредната голяма награда на Димитрина Германова от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич



Димитрина Германова с ГРАН ПРИ от Международния конкурс ”ART STARS - Звезди на изкуството”

Димитрина спечели ГРАН ПРИ от Международния музикален конкурс ”ART STARS - Звезди на изкуството” 2021, провел се между 4 и 5 септември във Варна.


В Категорията „Поп пеене“ се присъждат две Големи награди – ГРАН ПРИ Джуниър (за малките изпълнители от първа и втора възрастова група) и голямото ГРАН ПРИ (за изпълнителите от 3-та, 4-та и 5-та възрастова група).

Димитрина Германова се представи в Четвърта възрастова група и постигна максимален брой точки - 60. И за двете си конкурсни песни тя получи от журито само десятки, след като демонстрира за пореден път високо вокално майсторство и артистизъм.

Журито бе тричленно в състав: композиторите Хайгашод Агасян и Нелко Коларов, както и младата поп певица Виктория Динкова - VICK.

В двата конкурсни дни се представиха талантливи млади поп изпълнители от много градове на страната: Добрич, Варна, Бургас, Нови Пазар, Каспичан, Русе, Поморие, Провадия, Шумен, както и от други държави като Русия и Турция.

Конкурсът в Категория „Поп пеене“ се състоя в DELTA PLANET MALL - Варна.

”ART STARS - Звезди на изкуството” е форум, който се провежда за шеста поредна година и обхваща две категории - „Класическо пеене“ и „Поп пеене“. Организатори са Фондация „Звезди на изкуството“ и Сдружение „Опера за България“ с финансовата подкрепа на Община Варна чрез Фонд „Култура“. Директор на конкурса е вокалният педагог Мила Маврова.