Няколко прости начина да стилизирате клиновете в ежедневния си гардероб

Умението стилно да се комбинират дрехите от гардероба се превърна в негласно модно правило на последните сезони.

Няколко  прости начина да стилизирате клиновете в ежедневния си гардероб

И, тъй като в случая ще говорим за клинове, трябва да подчертаем, че те , както показва практиката, са не по-малко удобни от джогингите, така популярни през миналата година. Звезди, стилисти и модни редактори непрекъснато споделят идеи как да се оформи непринудена стилна визия с отново модните клинове. И ние събрахме за вас някои сладки и стилни примери, които да използвате при съчетаването на клинове с вашия основен гардероб през различните сезони.



Стилистите подчертават способността да се експериментира с пропорциите. За хладното време на годината чудесен вариант са клин и пуловер овърсайз. За стилен външен вид се препоръчва създаването на многопластов ефект. Например, облечете тениска под пуловера, а отгоре – любимите си връхни дрехи. Завършете този външен вид с груби армейски ботуши или дебели обувки и шапка.

С какво да носите клиновете през 2021 и 2022 ? Използвайте огромен суичър. Лесно е да постигнете уличен стил с чифт клинове и суичъри в гардероба си. Обемният връх прави краката по-стройни. Препоръчва се този тоалет да се завърши с чифт маратонки или ботуши. 

Последните сезони ни убедиха, че блейзърът може да направи всяка визия стилна. Това важи и за комбинацията с клин. Яке от кожа, туид или вълна, или просто сако, комбинирани с клин, ще изглеждат симпатично и стилно, ако поставите правилен акцент върху аксесоарите. Спортен аутфит може да се постигне с блейзър с колан на талията, малка чанта, клин, базови боти и подходящи аксесоари.

Много модерна е комбинацията клин и риза мъжки тип. Актуални са фланелените ризи и моделите от леки материи. Може да си поиграете с шарките и щампите. За ежедневието е подходяща комбинацията от суичъри и извънгабаритни якета. Чифт маратонки, ярки чорапи и топли аксесоари допълват визията.

Пролетта смело може да замените тъмните клинове с бежови, сиви и бели, при условие че отминалата зима не ви е донесла няколко излишни килограма.А смелите ярки варианти ще ги „успокои“ еднотонна туника или удължен пуловер/жилетка. Актуалните през пролетния и летния сезон съдрани клинове или модели с разрези, ще се украсят чудесно с ярък кейп или жилетка, дълга риза или модна блуза. За да постигнете моден уличен образ през пролетта, сложете черно яке, клин в бордо, тениска и боти. И не забравяйте да покажете дръзко и уверено изражение на лицето.

Интересна е комбинацията на клинове с рокли. Но трябва да се знае, че в случая са подходящи късите и средно дългите рокли и къси поли. Клиновете са част от ежедневния стил и не са препоръчителни на делови или празнични поводи.

Клиновете са предимно за младите дами. Но на жените над 40 и 50 години също са им нужни. При спортуване, при работа в градината, при разходка пеша или с колело. Няма по-удобна за случая дреха от клина. В тези случаи, по-възрастните дами трябва умело да избират моделите клинове и да ги комбинират с останалите дрехи. Даже ако жената е в добра форма, все пак трябва да избира едноцветни модели и връх с по-свободна кройка и максимално дълъг – дълги ризи, тениски и туники.