Трима кандидати за областен координатор на младежите на ГЕРБ в Добрич

Трима са кандидатите за нов областен координатор на младежката
организация на ГЕРБ в Добрич.

Трима кандидати за областен координатор на младежите на ГЕРБ в Добрич

Номинациите на заемащия поста и в момента Живко Желязков, на Полина Марашлиева и на Георги Георгиев бяха излъчени от Общото събрание на МГЕРБ. Предстои областното ръководство на партията да разгледа кандидатурите и да предложи на Изпълнителната комисия ръководител и двама заместници.


„Ще подходим много сериозно, защото разчитаме на вас като носители на нови идеи и на промяна. От предходните два парламентарни вота сте разбрали, че в ГЕРБ тече процес на обновяване и подмладяване. В листите ни в цялата страна имаше много стойностни млади хора с управленски потенциал. Все повече ще търсим мнението ви, защото изборите, които правим днес, ще определят вашето бъдеще“, подчерта областният координатор за Добрич и член на Изпълнителната комисия на партията Деница Сачева.

Тя призова младежите да дадат номинациите си за президент, за вицепрезидент и за народни представители. Анкетата се провежда сред членовете и симпатизантите на ГЕРБ, като всеки може да посочи до три имена. За кандидатурите за държавен глава и негов заместник не е задължително да се номинират само членове на партията.