Търсят се доброволци за менторска програма “Стъпка по стъпка” в Добрич

Единственото условие за участие е да имате навършени 18 години, време и желание да се включите в общественополезна кауза.

Търсят се доброволци за менторска програма “Стъпка по стъпка” в Добрич

Менторска програма "Стъпка по стъпка" стартира доброволческа кампания за набиране на желаещи да се включат като доброволци в дейностите с деца от социални институции в град Добрич.



Менторската програма е част от Есетере България и dōTERRA Healing Hands. Тя включва провеждането на различни ателиета/работилници през съботните дни и работилници за домашни и уроци през делничните. 

Ние сме екип от доброволци, професионалисти и социално ангажиран бизнес, обединени около каузата да помагаме на децата, растящи в институции, да развиват своите умения за самостоятелен начин на живот, представя дейността си екипът на програмата.

Можете да се включите, като попълните формата за участие до 15-ти октомври 2021 г. и отговорите на няколко кратки въпроса. От екипа анонсират,че ще се свържат с всеки желаещ по имейл и телефон с повече информация за първа среща. 

За повече информация можете да пишете на n.nikolov.mp@gmail.com, както и да последвате линка на събитието в социалните мрежи.