Деница Сачева: ГЕРБ-СДС е единствената политическа коалиция, която може да излъчи работещо управление

Деница Сачева: ГЕРБ-СДС е единствената политическа коалиция, която може да излъчи работещо управление
Областният координатор на ГЕРБ – Добрич Деница Сачева, придружавана от общинския ръководител на партията Красимир Николов и кандидати за депутати, регистрира в РИК днес листата за предстоящите парламентарни избори.

Част от листата остава същата, като новите лица в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Добрич за предстоящия вот на 14 ноември са учител по физическо възпитание и спорт, IT специалист, предприемач и счетоводител. Това са 28-годишният Айхан Апти от Балчик, 33-годишният представител на СДС Веселин Николов от Добрич, 42-годишният Стефан Димов от Добричка община и 34-годишният Петър Бончев от Тервел. 


Деница Сачева и Красимир Николов отново ще бъдат лидери на отбора на ГЕРБ-СДС. 


„Явяваме се на тези избори отново с ясната заявка, че политическа партия ГЕРБ в коалиция със СДС са единствената политическа коалиция, която може да излъчи действащо и работещо управление и която има готовата експертиза да направи така, че страната да излезе от множеството  кризи, в които попадна. В момента се намираме в здравна, икономическа, социална, политическа и ценова криза. Със сигурност това, което трябва да се направи веднага е да се започне с една антикризисна програма и с едно достатъчно ясно професионално управление, защото положението, в което се намираме – на разделение, омраза и нежелание политическите партии да работят заедно, е в ущърб на българското население. Ние се явяваме с ясното съзнание, че можем да предложим добри решения и ще работим за това да бъде по-добре не само благосъстоянието на гражданите, но и по-специално за област Добрич. Всички обещания, които сме дали по отношение на пътна инфраструктура, образование, по-добро професионално  развитие, да бъдат изпълнени” – заяви Сачева и допълни, че прогнозите й са двама кандидат-депутати от коалицията да влязат в следващия парламент. 


Ето и цялата листа за предстоящите избори:


1. Деница Евгениева Сачева, социален педагог


2. Красимир Христов Николов, софтуерен специалист


3. Живко Николов Желязков, учител


4. Ростислав Николов Милков, инженер-корабоводител


5. Веселин Николаев Николов, IT специалист


6. Радослав Добрев Йорданов, земеделски производител и икономист


7. Нефизе Джелил Кадир, учител


8. Стефан Иванов Димов, предприемач


9. Иван Димитров Иванов, икономист


10. Петър Стоянов Бончев, счетоводител


11. Айхан Бейсим Апти, учител и треньор


12. Галин Иванов Костадинов, учител и треньор


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+