Михаил Михов отново ще е водач на листата на Глас народен - Добрич

Михаил Михов отново ще е водач на листата на Глас народен - Добрич
За трети път тази година ПП "Глас народен" се регистрира за участие в предсрочните парламентарни избори на 14 ноември, местната структура е готова с листата си за област Добрич.

"На редовното си заседание, ПП Глас народен - Добрич взе решение листата да бъде в същата си конфигурация, както на предходните. За последните три месеца нищо не се е променило за да се налага и промяна в листите на ПП Глас народен" - заяви общинският председател Ангел Ангелов.


"Още от създаването си, отворихме листите си за всеки, който иска да се включи. На предстоящите избори ние отново ще се явим самостоятелно с ясното съзнание, че борбата за политическа образованост, осъзната активност и разбиване на установената политическа схема, а не само смяна на играчите, е бавен и труден процес. Затова и продължаваме. Докато населението не се превърне в народ. ПП Глас народен продължава борбата с онези които пречат на България да се развива и задоволяват собствените си интереси посредством власт. Политическата образованост на всеки българин трябва да бъде на ниво, даващо възможност сам да взема решение за бъдещето си. Сам да решава кой да го управлява. Затова, Ние работим в посока за насърчаване на негласуващите към поемане на нещата в свои ръце, които от своя страна да спомогнат за по-добро бъдеще на своите близки и приятели, на България" – допълни водачът Михаил Михов.


Кандидатите за народни представители в 8-МИР Добрич са:


Михаил Михов – Мениджър в международна компания


Николай Диков - Мениджър хотелиерство и ресторантьорство


Десислава Иванова - Организатор логистика


Марин Маринов – Търговия и строителство


Ивелин Найденов - Мениджър продажби


инж. Зорница Пейкова - Счетоводител


Ангел Ангелов – Преподавател по икономически дисциплини, общински съветник гр. Добрич


Тъй като този път изборите ще са 2 в 1, ПП Глас народен ще участие и в президентската надпревара. Кандидатите за президент и вицепрезидент са ясни, но ще бъдат регистрирани в последният момент.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+