Димитър Делчев регистрира листата на "Изправи се! Ние идваме" в Добрич

„Листата ни е един ангажимент към добричлии, че отговорностите ще си ги изпълним” – заяви Димитър Делчев, след като регистрира листата на Коалиция "Изправи се! Ние идваме" в Добрич. Той отново води листата в 8 МИР.

Димитър Делчев регистрира листата на "Изправи се! Ние идваме" в Добрич

„Самият факт, че един от лидерите на Коалицията - в мое лице, е тук в Добрич, показва огромното внимание, което "Изправи се! Ние идваме" отделя на тази област. Тук има страшно много проблеми, които започнахме да решаваме в рамките на миналото народно събрание. Тези проблеми са затлачвани с години и трябва да продължим и в следващото Народно събрание с нови сили, затова очакваме подкрепата на българските граждани” – заяви Делчев. 


По думите му един от основните проблеми в областта е този с водоподаването. 

„Ние като парламентарна група предложихме 20 милиона да се отделят за незабавен ремонт на част от ВиК структурата. За жалост това предложение не мина, за наша изненада част от депутатите от област Добрич не гласуваха за това, но аз се надявам, че в следващото народно събрание ще имаме подкрепа и за това и за други предложения, които касаят областта” – допълни той. 

Димитър Делчев беше категоричен, че листата за предстоящите избори е по-добра от предходната. 

„В нея влизат доказани професионалисти и общественици, какъвто е Михаел Игнатов, каквато е Стоянка Кескинова, влиза и друг общински съветник – Ивайло Петров. В листата е и бившия кмет на Генерал Тошево Атанас Атанасов, имаме земеделски производител, представители от Каварна. Имаме адвокати, финансисти, малък и среден бизнес, земеделие. Хора, които са доказани в обществото със своята почтеност и компетентност” – сподели още той.

"Изправи се! Ние идваме" ще работи по три основни проблема, свързани с ВиК, здравеопазването и бизнеса. 

„Доказали сме, че можем да работим за гражданите на Добрич и ще продължим да го правим” – каза в заключение водачът на листата Димитър Делчев.