Деница Сачева: Кризите задушават хората, нужни са спешни решения

С водосвет за здраве коалиция ГЕРБ - СДС започна предизборната си кампания

Деница Сачева: Кризите задушават хората, нужни са спешни решения

“Тръгваме с желанието и нагласата отново да сме първа политическа сила в Добрич и в страната. Листата ни за региона е балансирана, с широк обхват на експертизата. Важно е веднага след изборите да започнем разговор за политики за излизане от всички кризи – здравна, икономическа и ценова, които задушават хората и в които ни вкараха правителствата на Румен Радев. Очевидно е, че неговите министри не могат да се справят, затова няма време за губене“.  Това каза областният координатор на ГЕРБ и водач на листата в Добрич Деница Сачева на старта на предизборната кампания.



Тя и останалите 11 кандидати за народни представители присъстваха на водосвет за здраве, отслужен в храм „Св. Георги“. С надежда за добруване, здраве и успех присъстващите се помолиха, а отец Стоян пожела победа, защото посланията на партията са обещание и залог за по-добро бъдеще за България.

Сачева призова членовете и симпатизантите на ГЕРБ и СДС за пълна мобилизация и разпространение на посланията на коалицията – за моментално възстановяване на работата по големите инфраструктурни проекти, 1000 лв. минимална работна заплата, допълнителни увеличения на възнагражденията на учителите и лекарите и др.

 

 

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!