Red Hot Chili Peppers забиват в София догодина

Red Hot Chili Peppers идват за концерт в България, обявиха от SME.

Red Hot Chili Peppers забиват в София догодина

На първи септември 2012 година на столичния стадион „Георги Аспарухов" лютите чушлета ще сбъднат мечтата на 40 хиляди - пълният капацитет на стадиона - фенове.


 

Антъни Кийдис, Джош Клингхофър, Майкъл "Флий" Балзари и Чад Смит тръгнаха на огромното си Световното турне „I'm With You" на 11 септември в Богота, Колумбия, като ще продължат обиколката из световните сцени до 2013 година, като една от спирките им е България.

 

Билетите за лайфа тръгват от 2 декември на цени между 70 и 150 лева, като могат да бъдат купени от касата на Арена Армеец София, касата на Тикетпро в билетен център НДК, онлайн на адрес www.ticketpro.bg, както и на касите на Тикетпро България  и неговите партньори.

 

На 26 август 2011 четиримата музиканти издадоха дългоочаквания си десети подред студиен албум „I'm with You". Той дебютира директно на първо място в седемнадесет държави, сред които Великобритания, САЩ и Канада, стана 1 в чарта Rock and Alternative и оглави класациите Top Internet Albums и iTunes Top Alternative Albums. Това е първият албум за Red Hot Chili Peppers след „Stadium Arcadium". От тавата до момента са издадени два сингъла - „The Adventures of Rain Dance Maggie" и „Monarchy of Roses".