Деница Сачева: Разумният избор на 14 ноември са проф. Герджиков и Невяна Митева

„Разумният избор на 14 ноември са проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. Те получиха подкрепата ни, защото в тяхно лице виждаме истинското обединение и пресичане на задълбочаващия се хаос“.

Деница Сачева: Разумният избор на 14 ноември са проф. Герджиков и Невяна Митева

С тези думи областният координатор на ГЕРБ в Добрич Деница Сачева се обърна към събралите се на пл. „Демокрация“ граждани при посещението на кандидат-президентската двойка в града. На срещата присъстваха още олимпийската ни шампионка по бокс Стойка Кръстева, оперната прима Константина Петкова, актрисата Ема Георгиева, както и останалите кандидати за народни представители от коалицията ГЕРБ-СДС от областта.



По думите на Деница Сачева развитието на страната трябва да продължи без да е раздирана от политически, ценови, икономически и социални кризи. „Не искаме хората да се мразят. Не искаме да са разделени. Не искаме повече да слушаме кой е лош. Онези, които се опитват да спечелят гласове като посочват кой е лош без да казват какво по-добро биха могли да направят, няма да бъдат обществено полезни“, добави тя.

Стойка Кръстева също подчерта, че на българския дух е необходимо обединение. Невяна Митева изрази увереност, че добруджанци ще ги подкрепят, защото са разумни, трудолюбиви и доказали се с постоянството си българи.


Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков беше категоричен, че именно участието на гражданите в изборите ще спомогне за преодоляването на политическата криза, а в последствие и на всички останали. Сред най-важните си приоритети той посочи необходимостта от върховенство на правото, достъпно здравеопазване, качествено образование, боеспособна армия и икономика на знанието, която да осигурява работни места и да е основа за по-високи доходи.

Проф. Герджиков критикува Румен Радев, като каза, че не може да се очаква гражданите да спазват законите, когато самият президент нарушава Конституцията. „Шест месеца институциите са блокирани. Няма работещо Народно събрание. Няма излъчено редовно правителство. Служебното правителство не се отчита на никого. Затова цяло лято пропуснахме да се преборим с процеса на ваксинация, с подготовката на болниците и с четвъртата вълна на епидемията. Можем да излезем от тази голяма бъркотия, ако заедно направим решителна крачка за излизане от кризата“, допълни кандидат-президентът.



 

 КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!