В Добрич млада шофьорка отнема предимството на насрещния и предизвиква катастрофа с още един автомобил

В резултат на инцидента има един пострадал с травма на главата,но без опасност за живота

В Добрич млада шофьорка отнема предимството на насрещния и предизвиква катастрофа с още един автомобил

На 03 ноември е получен сигнал за настъпило ПТП с пострадал в гр. Добрич. Инцидентът е станал на бул. Русия на кръстовището с ул. Родопи, информират от ОД на МВР Добрич.



Служители на Сектор Пътна полиция установяват, че водачът на товарен автомобил Дачия Докер със СВ регистрация- 28-годишна жена от гр. Добрич със стаж 11 години, предприема маневра завой наляво към ул. Родопи, отнема предимството на насрещно движещия се в посока ж.к. Иглика лек автомобил Опел Астра със СС регистрация, с водач  54 г. жена от гр. Силистра, стаж 32 години, който я блъска, а тя отскача и блъска изчакващия на пътен знак Б92 лек автомобил Ситроен Ц4 с водач 38-годишна жена от гр. Добрич.

В резултат на настъпилото ПТП, возещата се на предна седялка в лекия автомобил Опел Астра  60-годишна  жена от гр. Генерал Тошево е отведена от екип на спешна помощ в МБАЛ Добрич  и след  преглед е с поставена диагноза травма на главата без опасност за живота. Пострадалата е отказала хоспитализация.

Водачите на трите автомобила са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което отчита отрицателен резултат.

Пътнотранспортното произшествие е обслужено по административен ред.