Деница Сачева: Можем да изграждаме по 25 физкултурни салона на година

Сачева и четвъртият в листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Ростислав Милков дариха спортна екипировка на юношеските формации на футболен клуб „Калиакра“.

Деница Сачева: Можем да изграждаме по 25 физкултурни салона на година

„В бъдещ управленски мандат ще продължим да подкрепяме детския спорт,като всяка година ще увеличаваме средствата за него с по 2 млн. лв. Планираме и мащабна програма за изграждане на физкултурни салони в училищата. Можем да строим по 25 на година“, каза днес областният координатор на ГЕРБ за Добрич Деница Сачева при посещението си в Каварна. По думите й средствата за спортните клубове и федерации ще се увеличават с по 5 млн. лв. на година или общо с 20% при ново 4-годишно управление.


Сачева и четвъртият в листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Ростислав Милков дариха спортна екипировка на юношеските формации на футболен клуб „Калиакра“. В тях тренират 90 деца на възраст от 6 до 18 години. През тази година отборът на набор 2007-2008 г. стана шампион в зона Варна.

Деница Сачева благодари на треньорите, че успяват да увлекат децата поспорта и изрази надежда в бъдеще Каварна  да има още повече шампиони.


 „Ежедневието ни е дигитализирано. Децата предпочитат да стоят пред екраните на компютрите и да играят игри. Много е важно да ги изкараме навън да спортуват, защото спортът е здраве и дисциплина“, каза кандидатът за  народен представител Ростислав Милков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!