Деница Сачева: Ще работя за повече инвестиции в пътната инфраструктура в областта и за изграждане на индустриален парк в Добрич /ВИДЕО/

По думите на водача на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Добричка област, хората се вълнуват от състоянието на пътната инфраструктура, притесняват се за работа си, за доходите си, как ще се променят пенсиите и семейните помощи.

Деница Сачева: Ще работя за повече инвестиции в пътната инфраструктура в областта и за изграждане на индустриален парк в Добрич /ВИДЕО/

Деница Сачева очерта и основните приоритети на ПП ГЕРБ по отношение на доходите, ако избирателите им гласуват доверие и бъдат в управлението на страната през следващите 4 години- брутен вътрешен продукт от почти 200 милиарда лева, минимална работна заплата 1000 лв., 2000 лв. средна работна заплата и средна пенсия 750 лв. за следващите 4 години.



По думите на Сачева, служебното правителство не се е справило и с основната си задача-провеждането на честни избори. „Бих искала да насърча всеки да гласува, защото има много партии на политическата сцена, има много послания и всеки може да направи своя избор. Колкото повече хора гласуват, толкова по-малко ще бъде тежестта на манипулациите. Но от друга страна не мога да не кажа, че ние сме притеснени, че всеки ден излизат нови и нови машини,  за които няма адекватен отговор за какво са тези машини. Защо е необходимо да има толкова много машини и кой плати за тези машини? Защото доскоро нямаше толкова средства, за да могат да се закупят толкова много машини.“, допълни Сачева.

Независимо, от  данните на социологическите агенции, че ГЕРБ ще бъдат първо политическа сила на предстоящия парламентарен вот, Деница Сачева не се ангажира с предположения как ще изглежда следващия кабинет и правителство.  „Аз много се надявам, хората да изберат на първо място хора, които съзнателно са избрали да се занимават с политика, при това дългосрочно. Да не се заблуждават по поредните еднодневни политически проекти, които ще преживеят само едно лято. Нека да се залага на хора, които имат опит, които имат знания, които са се доказали, защото на първо място, първата задача  на хората, които ще бъдат избрани  е веднага да се решават кризите. На първо място трябва да се изберат хора, които могат да решават кризи и да решават проблеми.“, каза още Сачева.  

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!