Младежи от Добрич организират в неделя работилница за къщички на птички

По време на работилницата, участниците сами ще сглобят къщички с чук и пирони, а след това ще ги оцветят с помощта на бои и четки.

Младежи от Добрич организират в неделя работилница за къщички на птички

На 21 ноември (неделя) на Скейт парка в Градския парк „Св.Георги“ младежи ще майсторят къщички за птици. Началото е предвидено за 13,30ч.



Целта на събитието е участниците да се запознаят с орнитоложките богатства в региона, да се научат да правят къщички за птици и да придобият по-голямо чуствство за отговорност към заобикалящата ги околна среда.

Mладежката инициатива се организира по предложение на Слави Михов. Той има дългогодишен опит в доброволческия сектор и успешно развива бизнес в туристическата анимация.

Събитието е безплатно  за всички младежи между 15 и 29 годишна възраст. Носете само своите усмивки, всички материали са осигурени, призовават организаторите.

Младежката инициатива се осъществява в рамките на проект BGLD-1.003-0001 "Младежки център Добрич - Вашето днес", програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.