Благодетел от Добрич търси момиченцето, което продава ключодържатели, за да си купи колело

Той е закупил колело за детето и желае да й го подари


Благодетел от Добрич търси момиченцето, което продава ключодържатели, за да си купи колело

Деница Тодорова се свърза с екипа ни с надежда да намерим детето, за което братовчед й Марин е закупил така желаното от детето колело. Историята е трогателна и почти приказна в навечерието на коледните и новогодишните празници. 



Преди две седмици 23-годишният Марин, братовчед на събеседничката ми, си закупил ключодържател от това момиченце и то му разказало, че по този начин си събира пари за колело. Според него, тя е на видима възраст 11-12 години. Не знае името й.

Така с братовчедка му започват да търсят информация за момиченцето през групи в социалните мрежи и така разбират, че и други добричлии са я виждали и разговаряли с нея в последните дни.

„Виждали са я да кара тротинетка по центъра и в Градския парк и да продава ключодържателите, които са в кошница отпред на превозното средство. По нейни думи, тя ги купува, лакира и ги продава, за да си изкара парички за колело“, разказа Деница.

Деница и Марин се надяват да открият детето и да му подарят велосипеда и призовават, ако някой познава нея или член на семейството й, да се свърже с редакцията ни, за да могат да го зарадват.

 

 

! Снимката е илюстративна