Общинският съвет на Добрич ще заседава днес

В последния ден на месец ноември Общинският съвет на Добрич ще проведе своето 28-о редовно заседание. В дневния ред са включени 37 точки.

Общинският съвет на Добрич ще заседава днес

Общинските съветници ще дадат своя вот за предоставяне на временен безлихвен заем за допустими възстановими разходи по Проект „Нова възможност за младежка заетост“ и за кандидатстване с проектно предложение „Подобряване условията на труд” във Фонд „Условия на труд” при Министерството на труда и социалната политика. 



Съветниците ще разгледат предложение за учредяване на безвъзмездно право на ползване върху част от общински имот на Фондация „Свети Николай Чудотворец”. 

В дневния ред е включено още представяне на писмен отчет за дейността на „ЦПЗ д-р П. Станчев – Добрич” ЕООД, „Жилфонд – Инвест” ЕООД, „Столове” ЕООД, на „Диагностично-консултативен център – II – Добрич” ЕООД и  „Градски транспорт – Добрич” ЕООД за периода от 1 януари до 30 септември.  

Заседанието на ОбС ще се проведе днес, 30 ноември, от 9 часа. Заседанието може да бъде гледано по интернет, линк ще бъде публикуван на фейсбук страницат на Община Добрич.