Започва "Благотворителна Коледа" 2021 в община Генерал Тошево

Започва "Благотворителна Коледа" 2021 в община Генерал Тошево
Всеки дарител ще получи отчет за изразходването на предоставените средства/продукти, а резултатите от благотворителната кампания ще бъдат оповестени в общинските и областните медии, както и на сайта на Община Генерал Тошево.


В навечерието на светлите коледни  празници е особено важно да стъпим на здравите основи на морала и ценностите, на духовността и традициите, на грижата за отделния човек. Въпреки поредната година, белязана от пандемията COVID-19, хуманността изисква от нас да дадем надежда и дори малък повод за гордост на всички наши съграждани. Да възвърнем тяхната вяра, че доброто побеждава, макар и с малки стъпки. Да дадем заявка за достоен живот на всеки. Длъжни сме да го направим, казва в обръщението си кметът на Община Генерал Тошево Валентин Димитров.


За съжаление, днес има семейства, самотни възрастни хора или такива, сполетени от бедствия и инциденти, които живеят под прага на бедността. Те нямат възможност да посрещнат коледните и новогодишни празници в уютна и топла атмосфера, с отрупана трапеза, заобиколени от своите близки.


„Благотворителна Коледа” 2021 е техният шанс. Шанс да почувстват нашата подкрепа и подадена ръка в момент, когато това е най-необходимо.


Ако желаете да се включите в инициативата, моля, направете това до 17. 12. 2021г. на следната банкова сметка:


Община Генерал Тошево


IBAN BG44CREX92608414708700


Плащане / 445100


Токуда банк – офис Генерал Тошево


 


 


 


 


 


 


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+