Малки художници създадоха рисунки, вдъхновени от песента за Детска Евровизия „Гласът на любовта“

Докато Денислава и Мартин от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич се подготвят усилено за участието си в Детска Евровизия 2021, малки художници рисуваха, вдъхновени от тяхната песен „Гласът на любовта“ (Voice Of Love).

Малки художници създадоха рисунки, вдъхновени от песента за Детска Евровизия „Гласът на любовта“

Деца от Добрич и Варна участваха в реализацията на идеята на продуцентите на Детска Евровизия -“Ligna Studios” и БНТ за създаване на рекламни тениски, на които да се щамповат рисунки. Задачата беше творбите да са създадени под прякото въздействие на песента, да са уловили емоцията и посланието ѝ, и персоналното усещане на твореца.



Инициативата привлече голям брой участници и събраните рисунки са 94, сред които продуцентите ще изберат най-подходящите.

Най-активни се оказаха малките творци от Ателие „Стела и Дара“ при Младежкия център в Добрич, СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Добрич (училището, в което учи Денислава), СУ „Св. Климент Охридски“ – Добрич, ЧОУ „Мария Монтесори“ – Добрич, ЧСУ „Леонардо да Винчи“ - Добрич и СУ „Стоян Михайловски“ – Варна (училището на Мартин).

Много приятели на Дени и Марти също решиха да се включат със свои творби. Участието на талантите от Студио „Сарандев“ в Детска Евровизия 2021 беше подкрепено от Община град Добрич и от много спомоществователи от нашия град.

Всеки може да подкрепи Дени и Марти, като гласува за българската песен. Това вече е възможно след въвеждането на новия Регламент на Детска Евровизия. Този грандиозен музикален форум ще се излъчва на живо по БНТ на 19 декември от 17 ч.