Предстои публично обсъждане на актуализация на Бюджета и на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2021 г.

Публичното обсъждане ще се проведе на 20 декември от 16.00 часа в Община град Добрич – Голяма заседателна зала – етаж 2 и неприсъствено чрез платформа WEBEX

Предстои публично обсъждане на актуализация на Бюджета и на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2021 г.

На основание чл.84, ал.6 и чл.124, ал.1 от Закона за публичните финанси, кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов кани местната общност да участва в публично обсъждане на предложение за актуализация на Бюджета и на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2021 г.


Публичното обсъждане ще се проведе на 20 декември от 16.00 часа в Община град Добрич – Голяма заседателна зала – етаж 2 и неприсъствено чрез платформа WEBEX за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност. Чрез посочения линк:  https://dobrich.webex.com/meet/webex имате две възможности да се включите онлайн. Можете да свалите приложението WEBEX и да се включите в платформата чрез него или да влезете директно през браузърът, който ползвате. Необходимо е да въведете име и email.

Община град Добрич очаква мнения, препоръки и предложения в деловодството на Община град Добрич, на електронен адрес priemna@dobrich.bg, или на телефон 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258, до 17:00 часа на 20.12.2021 г. 

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде публикуван на интернет страницата на Община град Добрич и ще се приложи към проекта за актуализация на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.