Робот, машина за захарен памук и кукла - сред желанията на децата от Добрич до Дядо Коледа

Екипът на Добрич онлайн се допита до над 30 деца, какво са си пожелали и какво са написали в писмата си до веселия старец, а също и дали са били послушни през годината.

Робот, машина за захарен памук и кукла - сред желанията на децата от Добрич до Дядо Коледа

Мнението за послушанието беше единодушно, всички деца смятат, че са били най-послушните през година, друго е обаче мнението на родителите. Но някоя друга безобидна беля, няма да накара Дядо Коледа да пропусне някоя къща или да пусне въглен в чорапчето на някое дете. 


Събраните желания са на деца от различни възрасти. Наред с традиционните играчки, децата искат Ковид ситуацията у нас да приключи, много сняг, мама да бъде винаги усмихната, а някои дори поискаха да се върнат в класните стаи и дистанционното обучение да приключи. 

Желанията на най-малките са най-често кукли с много рокли, роботи, конструктори и лего, тротинетки, по-големите се надяват на малко по-технологични подаръци – слушалки, интерактивен пистолет, който се свързва с телефона и се играят игри, както и геймърски мишка и клавиатура. 

Най-необичайният подарък, поискан от дете, е помагало по математика. Пожелала си го е Александра, която е в 1 клас. 

Не липсват желанията на момиченцата за нови рокли. Малката Калина си пожела да прилича повече на любимите си героини от „Замръзналото кралство” – Елза и Ана, като си е пожелала като техните рокли. Гери пък иска златна рокля. 

Мишо си е пожелал класически подарък – велосипед, а Марти - къщата на Мики Маус. Ангел пък барабани и китара. 

Три от анкетираните деца – Марина, Габи и Дари, поискаха машина за захарен памук. Не липсваха и желания за домашни любимци, сред които куче, коте и дори маймунка. 

Някои от децата искат нови мебели и аранжировка за стаите си – ново таванско осветление, хубав мек килим, ново легло.

Децата също мечтаят Дядо Коледа да им остави в коледите чорапи пачка пари.

Екипът на Добрич онлайн пожелава на всички малки и пораснали деца здраве и да успеят да сбъднат всичките си мечти и желания.