Младежки център - Дени и Марти изказват благодарност на всички, които са ги подкрепили

„Благодарим, Добрич“ – казват Дени и Марти, които представиха
България на Детска Евровизия 2021

Младежки център - Дени и Марти изказват благодарност на всички, които са ги подкрепили

Денислава Димитрова и Мартин Стоянов – талантите на Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич, които представиха нашата страна на голямата сцена на Детска Евровизия с песента „Гласът на любовта“, все още не са се прибрали у дома.



Пореден ангажимент ги задържа в столицата. Днес те ще участват в заснемането на концерта „Българската Коледа“, с който всяка година завършва Националната дарителска кампания, провеждаща се под патронажа на Президента на България. Участието на Дени и Марти в Детска Евровизия 2021 бе сбъдната мечта за тях!

Те са истински щастливи, че имаха възможността да бъдат част от грандиозното телевизионно шоу и горди, че представяха своята родина! Приносът за това, тези талантливи деца да стъпят на голямата европейска сцена е на продуцентите – БНТ и „Лигна Студиос“ и на основния партньор по проекта – Община град Добрич, както и на много други организации, фирми, институции и професионалисти: НПО "Яйла" - Фонд "Децата на България", Общински съвет - Добрич, "Юнион Ауто БГ" ЕООД, "Стойчеви Агро" ООД, Севдалина Мавродиева, Лана Анцаридзе, Лъчезар Росенов, "Ларго Сити" ООД, и много, много други.

Добрички деца от школи по рисуване и училища от нашия град също съпреживяха емоцията на малките певци като изпратиха над 90 рисунки на тема „Гласът на любовта“. Дени и Марти искат да изкажат благодарности към всички хора от град Добрич, които морално и финансово ги подкрепиха в реализацията на тяхната Евровизионна мечта: „Благодарим, Добрич!“