Най-новото предаване по Радио 99 стартира на 24 декември

Най-новото предаване по Радио 99 стартира на 24 декември
Забавното предаване „Най-после петък“ очаквайте от 13:00ч. до 14:00ч. в ефира на Радио 99

Отминава една нелека година, в която основен фокус на всички новини бе пандемията. В края на отиващата година, в навечерието на коледно-новогодишните празници Радио 99 стартира забавно-развлекателно предаване, което озаглавихме „Най-после петък“. 


Пилотното му издание ще е на 24.12 от 13:00ч. и всички събеседници и пожелания, коледни наричания и песни ще са свързани с магичния дух на Рождество. Традициите на предците ни, свързани с коледуването ще припомни Галя Костова -уредник от етнографския комплекс в Каварна, трима второкласници от Добрич и Каварна ще направят наричане. Пожелания към всички слушатели ще чуете и от кмета на Обшина град Добрич – Йордан Йорданов.


И още-ще гостуваме в малко ателие за коледни стъклени играчки и по време на цялата ни среща ще си тананикаме обичани коледни песни на български и английски език.


И едно обещание от eкипа ни - през идната година ще ви срещаме с интересни личности от областта на културата,спорта и музиката. Подготвили сме и рубрики, но засега ще ви поканим да слушате специалното празнично издание на предаването. Бъдете с нас – Мария Стефанова и Калояна Донева, в пилотното издание на най-новото предаване в ефира на Радио 99 – „Най-после петък“!


СЛУШАЙ РАДИО 99 СЕГА! 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+