Арх. Надежда Пампорова остава председател на местната организация на ПП "Движение Да, България" в Добрич

На 28 декември 2021 г. местната организация на ПП "Движение Да, България" в Добрич проведе отчетно изборно събрание.

Арх. Надежда Пампорова остава председател на местната организация на ПП "Движение Да, България" в Добрич

Гост беше Ивайло Мирчев, народен представител, родом от Добрич. 



В края на м. ноември арх. Надежда Пампорова подаде оставка като председател, поемайки отговорност за намаления изборен резултат. Пред членовете на организацията, тя отчете работата си през последния мандат, като основен акцент бяха предизборните кампании, през които премина партията.

Най-обсъждана и гласувана като алтернатива за председател беше предложената кандидатура на Диляна Радоева. Това потвърждава изказаното от арх. Пампорова намерение да даде път на млади хора да изграждат себе си като лидери в партийна среда, след като са заявили своите граждански възгледи и ценности. Членовете на местната организация изразиха мнението, че Надежда Пампорова носи „голяма лична отговорност“ за високите резултати през април и юли, но не и за неуспеха през ноември. В сегашната сложна ситуация е нужен опит, енергия и дипломатичност, за които може да се разчита на нея.

Избрани за членове на изпълнителния съвет на добричката организация са все млади хора със доказан вече принос в работата. Това са Диляна Радоева - адвокат, Преслав Нейчев - студент по Дигитални медии и ПР, Явор Димитров - ИТ специалист, Мариета Димитрова - счетоводител.