Йордан Йорданов: Блок Добрич ще бъде завършен до пролетта

До пролетта ще бъде завършен блок „Добрич”, предстои прилежащите му площи също да бъдат облагородени. Това заяви кметът на общината Йордан Йорданов по време на днешното заседание на Общинския съвет.

Йордан Йорданов: Блок Добрич ще бъде завършен до пролетта

Съветнциите на Добрич приеха Отчет за изпълнението на Програмата за управление на Общината за втората година от мандат 2019 г. – 2023 г. 



През периода може да се открои гласувания през лятото на миналата година кредит за рехабилитиране на над 70 улици в града, дейностите по изпълнението на проекта вече са стартирали. 

Йорданов посочи още, че блок „Добрич” ще бъде завършен през пролетта на тази година. „Това е една над 32-годишна сага, радвам се, че успяхме да намерим решение и то да бъде реализирано” – сподели той и допълни, че прилежащите части на блока ще бъдат облагородени. 

От началото на втория мандат се работи и по реализацията на канализация в квартал „Рилци”. „Процесът е в процес на изпълнение, през последните месеци служебното правителство отпусна още близо милион за продължаване на канализацията. Имам уверението, че този процес ще продължи” – каза още Йордан Йорданов.