Бразилско участие в четвъртото издание на Българево ROCKS фест

Станаха ясни две от групите, които ще забият в тазгодишния Българево ROCKS фест

Бразилско участие в четвъртото издание на Българево ROCKS фест

Фестивалът Българево ROCKS е едно от най-свежите, изпълнени с рок музика и положителни емоции събития, което ще посрещне жителите и гостите на най-голямото каварненско село Българево това лято. Тази година фестът е предвиден за 5, 6 и 7 август. Това разкри пред Добрич онлайн Георги Дачев от група DO SHO, който е един от организаторите. 



„Аз като част от организацията, заедно с много мои приятели, успяваме всяка година да надскочим себе си. Тази година няма да е по-различна, ще извикаме още по-големи имена в музиката. Хората, които се интересуват и планират лятната си почивка, да направят така, че да са близо до нос Калиакра, защото в началото на отпускарския месец сме планували да проведем фестивала и да привлечем страшно много хора и страшно много положителни емоции” – сподели Дачев. 

Той разкри и две от групите, които ще чуем това лято на сцената на Българево ROCKS. Това са Madhouse Room от Пловдив и момичешкото алтърнатив/инди/рок трио People of Maha. „Те са сборна формация, като вокалистката им е от Бразилия, така че ще имаме и бразилско участие, а за другите просто ще си затрая, защото искам изненадата да гръмне” – сподели още Георги Дачев.