Отлага се празничният концерт на ПФА "Добруджа"

Причината са неблагоприятните метеорологични условия

Отлага се празничният концерт на ПФА "Добруджа"

Преди минути на своята фейсбук страница от Община град Добрич обявиха, че поради лошите метеорологични условия, празничният концерт на ПФА "Добруджа", предвиден за днес от 12.00 часа на площад "Свобода", се отлага.



С панихида в памет на загиналите за Освобождението на България и празничен водосвет започнаха честванията на Националния празник 3 март в град Добрич.

От Храм „Св. Георги” до Мемориален комплекс „Хан Аспарух“ в този час тръгна празничното шествие „Първите“, водено от ученици на Природоматематическа гимназия „Иван Вазов“ град Добрич.

В 10,00ч. на Мемориалния комплекс „Хан Аспарух“ ще започнат поклонение и военен ритуал за издигане на националното знаме, знамето на Европейския съюз и знамето на град Добрич.

През целия ден добричлии и гостите на града ще могат да посетят при вход свободен обектите на РИМ-Добрич, както и да поднасят цветя на паметниците на Васил Левски, Христо Ботев, Захари Стоянов, Стефан Караджа, Хайдут Пею Буюклията, Паметник на победата (ген. – лейтенант Цимерман), Добротица, Ф. М. Достоевски, Алея на опълченците – Военно гробище музей, паметна плоча на Хаджи Иван Хадживълков