Росен Великов от Добрич с нова песен /+ВИДЕО/

Росен Великов с псевдоним R.V от творческия колектив „Близкия Изход“ с нова песен, която кара слушателите да се замислят за времето, което лети неусетно и да направят своята равносметка.

Росен Великов от Добрич с нова песен /+ВИДЕО/



Новото парче на набиращия все повече популярност артист от Добрич Росен Великов е озаглавено „На време”. Видеото към песента е снимано край язовир Одринци. Росен Великов казва, че това е едно от най-красивите места в Добруджа.

Текстът на „На време” е изцяло на Росен Великов, инструменталът е създаден от чуждестранния изпълнител YenoBeatz, а обработката и аранжимента е на Петър Петров. 

„Идеята за песента е вдъхновена от мои лични преживявания. Да си призная, най-често просто сядам и започвам да пиша, а думите си идват сами. Целта ми винаги е била една единствена - да предизвикам у човек добри чувства. И най важното, на което залагаме винаги, е да сме социално отговорни! Това можете да очаквате и за напред от нас” – сподели пред Добрич онлайн Великов.

В песента се разказва за времето, което лети неусетно, според него то трябва да усвоено по най-добрия възможен начин. „Всеки от нас трябва да си прави често равносметка за всичко което му се случва. Само така се постига баланс. И това е моят стремеж” – сподели още изпълнителят.

Към новото парче на Росен Великов има и уникално видео, заснето край Язовир „Одринци”. „Човекът зад кадър е мой много близък приятел с когото сме част от групата „Близкия изход”. Името му е Марио Иванов - prospect motion.  Видеото е заснето, според мен на едно от най красивите места в Добруджа, а именно язовир Одринци. Заснемането му си беше истинско предизвикателство.  Снимките бяха през месец февруари, и да си призная беше доста студено. Снимахме няколко дни просто защото искахме да хванем златния час, а там слънцето се скрива доста бързо зад хълма. Затова и нямахме време за губене.  Бяхме доста далече от зоната си на комфорт, но изкуството винаги изисква жертви” – разказа Росен Великов. 

На въпроса ни има ли почва у нас социалния рап, той отговори: „Има един велик човек, който беше казал едни думи, които се запечатаха в съзнанието ми. И това е големият Тодор Колев. Те са, че публиката се възпитава. Затова смятам, че почва има! Социалният рап винаги е бил част от музикалните среди, но може би фокусът е изместен към по-комерсиалните текстове. Нашият стремеж е да правим социален рап с модерно звучене” – коментира още Великов.