Рони О'Съливан: България е прекрасна страна

Рони О'Съливан: България е прекрасна страна
Тълпа от фенове посрещна най-голямата звезда в световния снукър Рони О'Съливан при пристигането му по обяд на летище "София".

Легендарният майстор в снукъра Рони О'Съливан обеща при пристигането си в София, че довечера заедно със своя приятел и голям английски талант в същия спорт Джак Лисовски, ще спретнат страхотно шоу. Събитието е от 20:00 часа в зала 10 на Кино "Арена Запад".

"Знам, че България е прекрасна страна и затова ме доведоха тук. Надявам се да си прекарам добре, да играя добре и да се забавлявам. Ентусиазиран съм, тъй като не съм бил в България преди", коментира като един истински джентълмен О'Съливан.

Ракетата беше чакан на аерогарата от обещаната от организаторите лъскава 9-метрова лимузина "Ролс-Ройс", която го откара до елитен столичен хотел. Специална наета охрана около британеца позволи на малцина от многобройните фенове да се доближат до звездата за автограф.

Относно колегата си Джак Лисовски, О'Съливан заяви: "Джак се представя на много високо ниво. Упражняваме се заедно и няколко пъти ме е побеждавал на тренировка. Ще спретнем страхотно шоу тази вечер. Всички ще видят на какво сме способни."

Ракетата обеща, че довечера ще направи сенчъри брейк.

О'Съливан е носител на 3 световни титли, 22 ранкинг титли, 10 титли във Висшата лига и 11 максимални брейка, един от които най-бързия в историята.

Източник: bNews
Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+