Фермерско изложение "Вкусът на Добруджа" провеждат в Каварна на Лазаровден

По случай Лазаровден, на 16 април 2022г. (събота) от 10,30 до 15 часа ще се проведе Фермерско изложение „Вкусът на Добруджа“ на централната пешеходна алея пред църквата „Успение Богородично“ в гр. Каварна.

Фермерско изложение "Вкусът на Добруджа" провеждат в Каварна на Лазаровден

Гостите на изложението ще могат да се запознаят с производителите и ще намерят разнообразие от пресни сезонни зеленчуци, мед и пчелни продукти, продукти от краве, козе и овче мляко, месни деликатеси, пъдпъдъчи яйца, семена и ядки, натурални сокове, класически и плодови вина, лавандулово масло, разсад от лавандула, риба и морски деликатеси, занаятчийски изделия от естествени материали и други. Всичко това приготвено и поднесено лично от производителите и техните семейства/екипи, анонсират организаторите.



Местни производители, които добиват своята продукция по щадящ природата начин, без химически торове, изкуствени консерванти и подобрители, които желаят да представят своята продукция на фермерските ни пазари в Добрич, Балчик и региона, могат да се свържат с организаторите на изложението през страницата Фермерски пазар Добрич във фейсбук, чрез мейла ни pazari@hrankoop.com или на тел: 0878781697

Изложението е част от Фермерски пазари Хранкооп и се реализира с партньорството на Община Каварна