Младите таланти на Добрич, обединени от една кауза

Благотворителен концерт под наслов "Да подадем ръка на Тишо" ще се проведе на 19 април. Място на събитието е Скейт парка в Градски парк Добрич.

Младите таланти на Добрич, обединени от една кауза

Младите таланти на града канят на концерта всички, които искат да подкрепят малкия Тихомир.



Детето е на 7 години и страда от Мускулна дистрофия тип Дюшен.

Първата проява на симптомите на коварната болест е била, когато Тихомир е бил на около 5 години. Сега има надежда коварното заболяване да бъде овладявано.

Идеята на инициативата е да обедини хората, които вярват, че заедно можем да направим едно малко чудо. 

В магията на музиката и танца ще ви потопят прекрасните деца и младежи от студио "Сарандев", Voiceroom "Nelly Gregory", к-поп клубовете "Illusion" и "Inception" и танцьорите от "NNS CREW".  Изпълнители от Арт център "Палитра" също ще зарадват присъстващите със свои изпълнения. Дебют на голяма сцена ще направят и рок-група "Angels in chains" с авторска песен. Тодор Тодоров ще изненада с едно различно звучене на своя акордеон. Публиката ще  преживее отново и емоцията на детската "Евровизия" с Дени и Марти.  

Организиран е  и импровизиран търг на оригинална фланелка с колекционерска стойност с автографите на състезателите от мъжкия волейболен тим на "Добруджа 07" - участник във висшата "Супер Волей" група на България през сезон 2021/2022 

Няма вход и билети. Всеки може да подкрепи финансово каузата според своите възможности в кутиите за дарения!

Събитието се осъществява със съдействието на Община град Добрич.