Нов участник на фермерското изложение в Добрич днес

На 9.04.(събота) от 10 до 16 часа ще се проведе Фермерско изложение „Вкусът на Добруджа“ на централната пешеходна алея на Добрич до Читалище „Йордан Йовков“.

Нов участник на фермерското изложение в Добрич днес

Новият участник във фермерското изложение днес се казва Иван Парушев,който ще представи пред добричлии гостите на областния град Био градина "Туинс", която съществува от няколко десетилетия и предлага био продукция. Иван е започнал с идеята да пресъздаде неповторимия вкус на домашните зеленчуци от своето детство. Запознал е първо за себе си и своето семейство, след това се включват и приятели, които искат да имат на трапезата си от тях и така до днес,  когато вече развива стабилно биологично земеделие. Ключова роля за подема в работата му изиграва сключения договор за консултантски услуги с фондация за биоземеделие „Биоселена“ и методиката на известен диетолог. Професионализъм, осъзнатост, устременост и постоянство - това виждаме ние в Иван Парушев. Повече за неговата дейност ще научите лично от него по време на изложението. Очаквайте включване на живо в страницата на Фермерски пазар Добрич, обещават организаторите.


На фермерския пазар ще намерите пресни сезонни зеленчуци като лук, чесън, репички, маруля и подправки, пъдпъдъчи яйца, млечни продукти, ядки и семена, мед и пчелни продукти, плодови и класически вина, шипково брашно, печива и сладкарски изделия от фермерски продукти, риба и морски деликатеси, занаятчийски изделия, сътворени от ръцете на добруджански майстори. Всички продукти са изработени и предоставени лично от производителите, които ще ви посрещнат с усмивка. 

Организатор на събитието е Кооперация Хранкооп с партньорството на Община град Добрич.