Групата „Добрич-заедно можем всичко!“ търси нуждаещ се, който не може да си позволи шофьорски курс

Безброй много хора от цялата страна се включват в каузите им

Групата „Добрич-заедно можем всичко!“ търси нуждаещ се, който не може да си позволи шофьорски курс

Огромен подарък търси своя адресант, информира Светлана Желязкова – администратор на групата „Добрич-заедно можем всичко“. Фирма „Томи Алфа68“ ЕООД дава уникалната възможност да помогне на нуждаещ се, който няма финансовата възможност да си плати шофьорски курс за категория B. Нуждаещият се трябва да има средно образование, като с предимство при избора ще са тези с добър успех. Както при всички каузи до моемнта, ще се състои проверка при вземането на решение за това кой да е печелившият късметлия.



Дамите от групата призовават всеки, който познава подходящ кандидат, да се свърже с тях. 

Междувременно сърцатите млади дами продължават да приемат дарения за предстоящите абитуриентски балове. Изказват благодарност на всички, които се включват като даряват официални тоалети и аксесоари за момичета и момчета. Вече са се отзовали и специалисти, които желаят да направят абсолютно безвъзмездно официална прическа и маникюр,мигли и грим на бъдещите абитуриентки. Времето обаче е ограничено и се търсят завършващи момичета от града, които тази година ще са абитуриентки и семействата им не могат да си позволят разходи за визията им за бала.

И доброто не спира до тук - инициативни млади майки от групата продължават да подпомагат с дарения и каузата за събиране на средстава за лечение на малкия Тихомир от Добрич. В тази връзка продължава да е актуално и събирането на играчки и книжки за предстоящите два базара (на 16 и 17.04.) .Всеки, който желае да се раздели с играчки в помощ на 7-годишния Тишо, може да се свърже с момичетата от групата и да дари детски книжки, играчки и великденска украса.

И ето че дарители има, а се търсят хора, на които да бъде помогнато. Включете се и вие и не спирайте като добричлийките от групата  да вярвате и доказвате чрез дела, че заедно можем всичко!