50 козунака с благотворителна цел поръча Добруджанският съюз на зърнопроизводителите, ще бъдат раздадени двойно повече

Walnuts Life&Food традиционно и тази година ще продължи Великденската си кауза „Споделен козунак“

50 козунака с благотворителна цел поръча Добруджанският съюз на зърнопроизводителите, ще бъдат раздадени двойно повече

Дни преди един от най-големите християнски празници в годината, Великден , Добруджанският съюз на зърнопроизводителите се включи за пореден път в благотворителна инициатива. Правят поръчка за 50 козунака, а семеен ресторант Walnuts Life&Food традиционно и тази година ще ги удвои.


„Правим го изцяло със сърце и силно се надявам да донесем щастие на някого“, коментира Радостина Жекова - председател на Добруджанския съюз на зърнопроизводителите, който е част от НАЗ. 

Припомняме, че миналата година те дариха козунаци, шоколади и други лакомства на 70 деца от Дома за медико-социални грижи в Добрич.

„Шеф Димитров от ресторанта ще избере къде ще отидат великденските козунаци, обясни г-жа Жекова. Той е наясно къде в града можем да помогнем и как да го направим. Със сигурност едното място ще е в приютът на отец Емануил.  Добре е човек да твори добрини, независимо дали са огласени или не, защото аз твърдо вярвам, че доброто трябва да е мълчаливо и тихо. Но, ако това накара хората да повярват и дарят, няма нищо лошо и да  е шумно“, казва тя.

И ето още един прекрасен пример за християнско дело. Дано е заразителен и ако някой се е вдъхновил да направи поредното добро, може да помогне да бъдат зарадвани хората в нужда с уникално вкусните, ръчно приготвени козунаци, направени по стари автентични рецепти само с натурални продукти, без консерванти.

Организаторите на Великденската кампания от Walnuts Life&Food приемат заявки на телефон:  087 770 0057