Боян Саркизов е новият председател на Общинския съвет на БСП в Добрич

Общинската организация на БСП в Добрич избра Боян Саркизов за свой председател на извънредна отчетно-изборна конференция днес.

Боян Саркизов е новият председател на Общинския съвет на БСП в Добрич

Боян Саркизов е учител, общински съветник в Добрич и съпредседател на Областния съвет на Националното движение „Русофили”.  



„Отчитам факта, че имам богат партиен, професионален и житейски опит и благодаря на всички делегати на конференцията, че ми гласуваха доверие. Наясно съм с всички трудности, които тепърва предстоят, но ще гледам да оправдая тяхното доверие” – сподели той пред Добрич онлайн и допълни, че към момента пред социалистическата партия в нашия град стоят две глобални цели.

„Първата е да продължим стабилизацията на общинската организация и нейното разширяване, което включва приемане на нови членове. Втората глобална цел са местните избори през есента на 2023 година. Това са най-важните задачи, които предстоят. Пътищата, по които ще постигнем тез цели, ще бъдат обсъдени в хода на работата ни и ще влязат като решения в пленума на Общинския съвет на БСП и  ще започнем тяхното изпълнение” – заяви Боян Саркизов.