Камелия Кондова и Асен Масларски в среща под наслов „Разказани чувства с перо и китара“ в Добрич

На 3 май т. г. от 18.00 ч. във фоайето на Хотел „Добруджа“ почитателите на изящното слово и музика ще се срещнат с поетесата Камелия Кондова и композитора и поет с китара Асен Масларски.

Камелия Кондова и Асен Масларски в среща под наслов „Разказани чувства с перо и китара“ в Добрич

Срещата е под наслов „Разказани чувства с перо и китара“. Входът е свободен. Организатор на събитието е Община град Добрич.



ТЯ е родена в Добрич. Автор е на 10 стихосбирки, удостоена е с Националната литературна награда „Дора Габе“, Голямата награда на националния конкурс „Петя Дубарова“, Голямата награда на националния конкурс „Веселин Ханчев“ (двукратно), Първа награда на в. „Литературен глас“ – Стара Загора, Първа награда от националния конкурс „Петър Алипиев“ и др.

Член е на Съюза на българските писатели от 1997 г.


ТОЙ е поет и композитор, който никога не окачва китарата си на гвоздея, завладял България с „белите си мъжки песни“.  Композирал е песни по текстове на добричкия творец Александър Белчев. „Равноденствие“, „Белег“ и „Лятото“ и днес слушаме с удоволствие.

ТЕ са поетесата Камелия Кондова и музикантът Асен Масларски. Обединява ги любовта към поезията, особено ако може да бъде изпята.