Бар „Веранда” - цветно късче уют в центъра на Добрич

С локация, която облагородява сивотата на булеварда и оживява края на малка уличка, точно до голяма верига хранителни магазини, бар „Веранда“ отваря врати за стари приятели и нови срещи.

Бар „Веранда” - цветно късче уют в центъра на Добрич

Местоположението му, както и уютната дизайнерска обстановка на открито го прави идеално място за почивка, вкусно похапване, детски игри, забавления, партита, срещи с приятели и колеги. 




Заведението се намира пред магазин „Била” в непосредствена близост до училище „Славейков”.  Кани ви да опитате висококачествено  ароматно кафе от известната марка Cafés Richard, дъхав чай, а в горещите летни дни можете да се разхладите с чаша домашна лимонада с плодов вкус и фреш.


Бар  „Веранда“ предлага на своите посетители сандвичи, цаца и аламинути, които се приготвят на място с качествените продукти и щипка любов.


 Домакините са помислили и за родителите с деца – докато мама и татко разговарят на чаша кафе, малчуганите могат да поиграят в детския кът, където ги очакват чаровна къщичка, цветна пързалка и  надуваема атракция - батут с любимите анимационни герои Спондж Боб и Патрик Звездата.


Бар „Веранда“ – пъзел от прекрасни емоции под зелените корони на дърветата в приказен уют на открито.