Със спортни демонстрации отбелязаха 17 май в Каварна

Със спортни демонстрации отбелязаха 17 май в Каварна
За поредна година професионалният празник на работещите в сферата на спорта – треньори и учители, беше отбелязан със спортни демонстрации.

Спортните клубове в град Каварна се събраха на спортното игрище в училищния двор на СУ „Стефан Караджа и ОУ „Йордан Йовков“ град Каварна. Кметът на гр. Каварна Елена Балтаджиева тържествено откри празничния ден с пожелание за много спортни успехи. Тя поздрави треньорите и спортистите за неуморния им труд, съобщават от общинската администрация.


В празника се включиха и деца, които проявиха интерес към различните спортове. Своите тренировки на открито представиха спортистите от Клуб по бойни спортове „Калиакра“ с треньор Ариф Арифов, Спортен клуб „Ринг“ с треньор Ердоан Демиров, Спортен клуб по хандбал „Калиакра“ с треньор Красимир Гецов, Тенис клуб „Каварна“ с треньор Тодор Добрев, Сдружение баскетболен клуб „Калиакра“.


Величка Пенева – учител по физическо възпитание в ОУ „Йордан Йовков“, изигра волейболна среща със свои ученици. Спортното мероприятие беше организирано съвместно от община Каварна и МКБППМН (Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни).


По същото време на големия изкуствен терен на стадион „Калиакра“ се проведе приятелска среща между отборите на ФК „Калиакра 1“ и ФК „Калиакра 1923“. Гости на двата местни клуба бяха футболистите от ФК „Черноморец“ – гр. Балчик, с които се проведе турнир в три възрастови групи.Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+