Един с опасност за живота и няколко пострадали за ден в три пътни инцидента в област Добрич

Инцидентите са станали край с.Сенокос, на разклона на с.Малка Смолница и на околовръстния път на град Добрич.

Един с опасност за живота и няколко пострадали за ден в три пътни инцидента в област Добрич

На 19.05.2022 г. чрез  телефон 112 в РУ Балчик е заявено от жител на град Добрич за настъпило ПТП след село Сенокос, вследствие на което има пострадали лица.  Водачът на лекия автомобил и придружаващ го пътник са отведени в МБАЛ Добрич, където след преглед, е установена фрактура на лява предмишница на водача. Другият пътник е с травма на гърба и шийните прешлени, с опасност за живота. Водачът на автомобила е с отрицателна проба за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от областната дирекция на полицията в Добрич.



На 19.05.2022 г. в ОДЧ при ОДМВР Добрич е заявено за паднал моторист на разклона за село Малка Смолница. Водачът на мотоциклета, поради отвличане на вниманието е загубил контрол над превозното средство и пада на земята. Вследствие на ПТП-то е с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота. Произшествието е обслужено по административен ред.  

На 19.05.2022 г. чрез телефон 112 в ОДЧ е заявено за ПТП по околовръстен път в град Добрич. Водач на лек автомобил при движение с несъобразена скорост с пътните условия, губи контрол над автомобила, преминава през разделителен остров и се блъска в крайпътни дървета. От удара са пострадали водачът с контузна рана на главата и комоцио, пътничката, возеща се на задна седалка е с порезни рани и комоцио. Другата пътничка, возеща се на предна седалка е без наранявания.