Добрич ще бъде домакин на фестивала „Здравей, здраве!“

Всички събития в двата дни ще се провеждат при вход свободен

Добрич ще бъде домакин на фестивала „Здравей, здраве!“

Откриването на Фестивала „Здравей, здраве!“ ще се състои в 17.30 часа на 27 май  във фоайето  на Регионална библиотека “Дора Габе”, съобщи за Добрич онлайн организаторът за град Добрич.



Началото на тазгодишното издание на Фестивала ще бъде дадено със среща – разговор с проф. Живко Желев / изобретател, учредител на Движение „ЕДИНЕНИЕ Д.Е.Н.” "Предстои ни представяне на книгата „Дядо, разкажи ми за шевиците”. Проф.Желев е човек, който винаги ходи с такива извезани ризи, защото има дълбок смисъл в това“, казва г-жа Бербенкова.

Вторият ден на фестивала, 28 май, ще стартира в Градски парк „Свети Георги” пред парк-хотел „Изида” с упражнения на открито, водени от Виктория Вичикова. Това е предвидено да се случи от 8 до 9 часа . След това събитията продължават в Регионална библиотека „Дора Габе”  в Интерактивната зала на  втория етаж . В 10:00 ще се състои представяне на участниците и екипа на „Здравей ,здраве!“ – Добрич. 

По програма в 10:30 Кремена Николова ще представи ароматни композиции за душата и Медитативна практика.

Предстои среща с д-р Румен Стоилов, а след обедната почивка Константин Стамболиев ще разкаже що е Родово имение: Сигурен път към Любовта и Мира навътре и навън.

В 15,00 ч. следва среща с д-р Живка Василева / психотерапевт, която ще акцентира на това как да превърнем трудностите в ресурс за израстване. 

„Ще има медитативни практики и ще приключим с хореографа Галина Ангелова и силата на  български народни хора. Така в края на Фестивала, пред библиотеката, ще се извие кръшно хоро, с което ще закрием събитието“, информира Венелина Бербенкова и кани всички гости и граждани на Добрич да вземат участие във фестивала.