Александър Сано ще представи филма „В сърцето на машината“ в Шабла

Александър Сано ще представи мащабната родна продукция „В сърцето на машината“, която ще се състои на 1-ви юни (сряда) от 19.00 часа в салона на читалището в града.

Александър Сано ще представи филма  „В сърцето на машината“  в Шабла

Преди прожекцията на филма, зрителите ще имат възможност да си направят снимки и да получат автограф от актьора. От общинската администрация припомнят, че съвместната инициатива за възраждане на киното в града бе на ръководството на община Шабла и на читалищното настоятелство на Народно читалище „Зора 1894“.



Филмът проследява историята на група затворници, обединени от невероятна случайност, която ще се окаже съдбовна за всеки един от тях. Сценарият е вдъхновен от действителни събития, случили се у нас в края на 70-те години, а мощният му емоционален заряд е разгърнат от впечатляващия актьорски състав, брилянтното визуално оформление и въздействащата авторска музика. Ролите са поверени на любими и утвърдени актьори като Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов и Башар Рахал. Ключово участие в съвкупността на многопластово изградените персонажи взима също и македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов.

Билети могат да бъдат закупени от касата на читалището. При по-голям интерес, ще бъдат излъчени допълнителни прожекции на филма, а в най-скоро време очаквайте и други актуални български продукции.