Клубът по йога към младежкия център в Добрич навърши една година

Занятията са 2 пъти седмично и не са необходими никакви предварителни знания или подготовка по йога

Клубът по йога към младежкия център в Добрич навърши една година

"Имам удоволствието вече цяла година да преподавам на младежи от 15 до 29 г. и да съм част от тяхното общуване и израстване" - ръководителят на клуба и сертифициран инструктор по йога Мариета Канаврова.



Занятията са 2 пъти седмично и не са необходими никакви предварителни знания или подготовка по йога. Тъй като постоянно има нови попълнения, практиките са изцяло съобразени с нивото и потребностите на всеки един участник. Идеята е практикуващите да поставят основа заедно и постепенно да надграждат. Графикът е гъвкав и доколкото е възможно се съобразява с желанията на участниците. Място на провеждане - през зимния период практиката е в зала, но през лятото често има и занимания на открито.

Групата е напълно безплатна, тъй като "Клуб Йога" се реализира по проект „Младежки център Добрич – Вашето днес“ на Община град Добрич, програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021г.

Вратите на клубът по йога за младежи са широко отворени за още желаещи. Всеки, който проявява желание, може да се свърже с ръководителя на клуба - Мариета Канаврова на телефон: 0888256202.

Снимки от часовете по йога: