Благотворителният футболен турнир в помощ на Емо започва след 2 дни

Турнирът ще се състои на 6 август на изкуственото игрище, намиращо се до спортна зала „Добротица“

Благотворителният футболен турнир в помощ на Емо започва след 2 дни

Емо е в количка повече от 3 години, следствие на тежка катастрофа, която го оставя парализиран.  Сумата, която семейството на Емо трябва да събере за неговото лечение е 252 500 долара.



Фен клуб „ЦСКА Добричъ“, заедно с кампания „За нашата родина, за нашите деца“ организират благотворителен турнир по мини футбол за набиране на средства. 

Турнирът ще се състои на 6 август на изкуственото игрище, намиращо се до спортна зала „Добротица“. 

Срещите се състоят от две полувремена по 10 минути. Броят играчи е 5+1 (с неограничен брой смени). Записани са 16 отбора за участие.  

Днес в 19.30 часа ще бъде изтеглен наживо жребий, а утре (5 август) ще бъде обявена официалната програма на провеждане на мачовете. 

Тази събота в 9:15 часа турнирът ще бъде открит с приятелски мач на ФК „Приказките“ Добрич и ФК „Черноморец“ Балчик набор 2014 година.

На място също ще има бус с храна и напитки, като приходите от напитките ще бъдат дарени за лечението на Емо. Ще има и фотограф на терена, който ще дари част от приходите от снимки за Емо. 

Футболистите на ЦСКА София се включват в кампанията за Емо, дарявайки юбилейната тениска на отбора с автографи от тях. Тази събота (6 август) тениската ще бъде пусната на търг за най-големите фенове на сектор „Г“.