Видовете дамски блузи за различни поводи и правилното им съчетаване

Жените искат да бъдат харесвани и да се чувстват добре. Поради тази причина е нормално да прекарват много време в грижа за себе си. Един от начините за постигане на тази цел е чрез облеклото. Намирането и носенето на перфектното облекло, което да предлага както комфорт, така и събиране на погледи, често се оказва трудна задача. Ако и ти попадаш често в тази ситуация - с теб сме!

Видовете дамски блузи за различни поводи и правилното им съчетаване

Въпросите, с които трябва да се съобразим са безброй - какъв е поводът, за който трябва да се облечем? В коя част на деня трябва да излезем? Какво е времето и очаква ли се промяна в него? И може би най-важният въпрос, който би определил какви дрехи бихме избрали, е как се чувстваме в момента.




Добрата новина е, че има решение за почти всички ситуации, стига да проявите малко креативност и гъвкавост. Днес се събудихте щастлива и искате да го покажете на целия свят? Грабнете някоя от любимите ви цветни и ярки дамски блузи, с които да предадете от вашата позитивна енергия на околните. Точно за различните модели блузи ще говорим и в тази статия.

Видове дамски блузи

Всяка една дама иска да има голям избор. Хубавото при жените е, че са налични всякакви видове дрехи, които да паснат на вашия характер, идея за себеизразяване и стил. Различните видове дамски блузи ви дават точно тази възможност.

Дамски блузи с дълъг ръкав

Повечето жени обикновено носят блузи с дълъг ръкав, защото стилът им е подходящ за всички типове фигури. Подходящ е за дами, които не се чувстват комфортно да показват деколте или кожа. Блузата с дълъг ръкав може да бъде придружена с офис панталон, пола или сако. Добавете семпъл аксесоар, за да завършите външния вид.

Дамски блузи с ръкав ¾

Те са идеални за делничните дни и особено за работното място. Този стил също е удобен и ласкателен за жените. Покрива до лакътя в случаите, че не сте почитатели на носенето на блузи с дълъг ръкав. Препоръчваме блузата с ръкав ¾ да се комбинира с панталон.

Блуза без ръкави

Блузите без ръкави, още познати като потници са идеални за летните месеци, когато температурите са високи и бихме предпочели комфорт и прохлада. Потниците могат да бъдат както универсални и семпли, които да пасват на всякакви други тоалети и събития, така и да са строго специфични и една идея "по-луди".

С тях може да заложите на сигурно, но в същото време да изразите себе си. Не забравяйте, че вие избирате какво, как и къде да носите. Все пак, някои по-къси потници биха били по-подходящи за парти или плаж според тяхната дължина и размер, а не толкова за делова среда. Тях можете да комбинирате с къси или дълги панталони.

Дамски блузи за различни случаи

Блузите са изненадващо гъвкави, но някои от тях могат да бъдат приети за прекалено официални или делови, както и да се стигне до другата крайност.

Ето някои полезни съвети, ако искате да сте сигурни, че имате брилянтна опция за блуза, която да облечете за различни събития и събирания.

Когато сте в офиса

Носенето на подходящите дамски блузи в офиса може да направи страхотно впечатление. Комбинирането на удачния стил и цвят от различните, които имате, пък ви дава възможност за много различни тоалети.

Ако планирате да отидете направо от работа на вечерно събитие, тогава блуза в светъл цвят е добър избор. Съчетайте я с по-тъмен панталон или дънки и можете да преминете от дневен към вечерен тоалет, без да се налага да се преобличате.

Допълнителна възможност за различни комбинации и уникалност ви дават аксесоарите. Може да си създадете буквално безброй комбинации, когато сменяте няколко на брой аксесоара като бижута, чанти, обувки, пръстени и други.

Когато сте в движение

Докато прилепналите блузи могат да изглеждат по-добре от някои по-широки, те могат да бъдат доста ограничаващи, ако сте в движение или ви очаква дълго пътуване.

Подходящите дрехи, когато не стоите много време на едно място, ви позволяват свободно движение и комфорт. Те позволяват на кожата ви да диша и да не се изпотява. Нещо, с което трябва да се съобразите е времето навън. 

Ако е по-студено, то тогава няма да е лоша идея да помислите за допълнителна дреха под или над блузата, тъй като по-широките дрехи позволяват по-голяма циркулация на въздух.

Когато сте на парти

Докато някои блузи са сериозни, професионални и нежни, други ви помагат да се откроите от тълпата. Особено блузите с щампи, които могат да изразят вашата уникална индивидуалност и вкус.

Трябва да се уверите, когато избирате блуза с щампи, че дизайните и нюансите допълват останалата част от облеклото ви. Ако носите много шарена блуза, изберете по-обикновени панталони или поли, за да запазите баланс.

Когато посещавате специален повод

Докато в ежедневието ви е нормално да носите блузи, изработени от по-достъпни материали, предстои ли ви важно официално събитие, силно препоръчваме носенето на копринена блуза.

Специалните случаи често изискват по-изчистен стайлинг, така че няма да сбъркате, ако се спрете на по-прости едноцветни дизайни. Голямото разнообразие от дамски блузи, които VS Fashion предлагат ще улесни избора ви значително.

По-семпло облекло не означава, че то трябва да е скучно. Винаги може да компенсирате това с по-блестящи бижута и аксесоари, които да се съчетаят добре и в същото време да бъдат акцент.