"Джанго Зе" ще забият в Добрич

Ако обичате луди, луди жаби на сън, не пропускайте концерта в Кино Клуб Икар в Добрич.

"Джанго Зе" ще забият в Добрич

Култовата българска банда "Джанго Зе" ще има концерт в Добрич. За последно групата заби в нашия град преди 10 години.


 

В събота, 14 януари, от 22 часа, "Джанго Зе" ще забият в Кино Клуб Икар - Добрич. Входът е само 3 лева.

 

Интересен анонс за събитието четем на официалния фейсбук профил на групата. "Концерт в Добрич, в деня на общонационалния протест против безумното решение за добив на шистов газ, без допитване до хората, живеещи на тази земя.", са написали от "Джанго Зе" на стената си.

 

Групата е известна с хитове като "Луди жаби", "Голяма грешка", "Пали Кате", "Сладолед №5", "На другата пряка" и много други. Музиканите от "Джанго Зе" се раздават максимално на живи участия, което гарантира незабравимо шоу за всички добричлии, посетили концерта в събота.

 

Хитови заглавия пък влизат в афиша на Кино Икар от утре (петък). Добричлии ще могат да гледат "Мисията невъзможна: Режим фантом" с Том Круз. В афиша влиза и филм за истински ценители на седмото изкуство - "Кожата, в която живея". Режисьор и сценарист е Педро Алмодовар. Участват Антонио Бандерас и две от любимките на Алмодовар - Мариса Паредес (”Цветето на моята тайна”) и Елена Аная (”Говори с нея”). Третото заглавие за следващата седмица е романтичният "Винаги в същия ден" с Ан Хатауей и Джим Стърджис.

 

Кино Икар възобновява и традицията да предлага на децата анимационни филми в събота. На 14 януари, от 11 часа, ще има прожекция на "Епоха на животните".