Събрани от любовта, за която няма възраст – Желю и Вера от Дома за стари хора се врекоха един на друг

В международната седмица на брака сватбен ритуал свърза завинаги двама от потребителите на Дома за стари хора в Добрич

Събрани от любовта, за която няма възраст – Желю и Вера от Дома за стари хора се врекоха един на друг

С много трепет и вълнение се изпълни днес залата в Дома за стари хора в Добрич, където се проведе сватбен ритуал. Желю и Вера си казаха заветното „Да“ и ознаменуваха любовта си. Двойката се запознава преди пет месеца, когато любовта между тях изгрява от пръв поглед. С усмивка Желю споделя, че решението да предложи брак на любимата си идва лесно, но предложението му е трудно. Двамата изживяват истински любовен трепет и са убедени, че за любовта няма граници, няма и възраст, защото човек до края на дните си търси рамото, на което да се опре и прегръдката, в която да се стопли. 





Церемонията беше организирана и проведена от Обредния дом в Добрич, а гост на събитието беше и кметът на Община Добрич Йордан Йорданов. Той поднесе на Желю и Вера сватбен подарък и им пожела винаги да са заедно - и в радост, и в тъга. „Вие сте пример, че за любовта няма рано, няма и късно“, допълни Йордан Йорданов.


Младоженците показаха и уменията си на танцьори под звуците на любимия си валс. 


Потребителите и ръководството на Дома за стари хора, приятели и роднини на младоженците поднесоха своите цветя, подаръци и пожелания.